WERKERVARING


2000-2002

Restaurant Le Garage, Amsterdam

Joop Braakhekke, Top 500 restaurant

www.restaurantlegarage.nl


2002-2003

Restaurant en Pluche, Amsterdam

Joop Braakhekke, Top 500 restaurant


2003           

Hotel Castell de Emporda, la Bisbal / Spanje

Prijs: mooiste landelijk gelegen hotel van Spanje

http://www.hotelcastellemporda.com/nl


2003-2004

Restaurant Vermeer, Amsterdam

Opleiding van Meesterkok Pascal Lalhaie

2 michelin sterren, nummer 4 van Nederland

http://www.restaurantvermeer.nl


2004           

Apollo Hotel / Restaurant la Sirene, Amsterdam

Onder leiding van Meesterkok Rob Blauwboer


2005-2008

Restaurant Merlet, Schoorl

1 michelin ster, van nummer 57 naar 27 van Nederland

http://www.merlet.nl


2008-2009

Hete Peper, Amsterdam

Gespecialiseerd in private cooking en catering op locatie

http://www.hetepeper.nl


2010-2013

Restaurant de Bourgondier en Golfbaan Dirkshorn

http://www.golfbaandirkshorn.nl


2013-2022

Vaste cateraar van Golfbaan Dirkshorn / Restaurant Green

http://www.golfbaandirkshorn.nl